Word lid van onze Bistro Family...

...en je huid en portemonnee zijn je dankbaar!

Verzekerd van een vaste behandelaar

Met voorrang op de agenda

Tot wel €87 korting!

Dat zijn meer dan 2 gratis behandelingen

Laat je portemonnee thuis

Keer op keer een cadeau aan jezelf

Ga voor de Bistro-beleving

Je kent vast wel dat gevoel van dat knusse restaurant van een vakantie. Zo'n plek waar je goede herinneringen aan hebt en waarvan je weet dat er een goede kaart aanwezig was. Waar je goede gesprekken hebt gevoerd en waar je tot rust of waardevolle inzichten kwam. Dat is exact het gevoel dat we jou bij Beauty Bistro willen geven. We noemen het de Bistro-beleving. Een plek waar je tegenover één vaste behandelaar zit aan de Bistro-tafel. Wij willen graag weten wie er aan de handen en voeten die wij behandelen vastzit.

 

Wij geloven écht dat jij jouw huid met onze begeleiding in topconditie kunt krijgen en houden. Wij zien dat de resultaten bij regelmatig bezoek en thuisverzorging hoger zijn dan bij een losse boeking. Deze resultaten gunnen we jou ook. Daarom hebben we de Bistro Family in het leven geroepen om vaste klanten zoals jij te bedanken! Hoe vaker je komt en dus beter je voor je huid zorgt, hoe hoger je korting: tot zelfs meer dan twee gratis behandelingen. In plaats van met geld betaal je voortaan met je tegoed. Wij noemen dit digitale tegoed de BistroCoin (1 coin = 1 behandeling t.w.v. €44,50). Je hebt hierbij de keuze uit onderstaande - door onze beauty chefs geselecteerde - behandelingen:

⇒ Fruity Detox

⇒ Gezichtsbehandeling - Standaard

⇒ Massage - Standaard

⇒ Pedicure - Standaard

⇒ Manicure - Standaard

⇒ Harsen - Benen

⇒ Harsen - Armen

⇒ Harsen - Rug & schouders

⇒ Arrangement - Het oog wil ook wat!

⇒ Side Dish – Teennagelcorrectie 10 nagels (Wilde Pedique)

⇒ Side Dish – Gellak voeten

Hoe vaak bezoek jij ons per jaar?

Wil je graag meer informatie?

schoonheid pedicure vegan friendly

Wil je graag meer informatie?

Naomi Zaki

Wat een ontzettend fijne gezichtsbehandeling heb ik vandaag gehad! Goede uitleg én een heerlijke gezichtsmassage zorgde voor een fijne ervaring. Nogmaals bedankt Laura!

Carmen

Ik kom sinds vorige zomer iedere zes weken bij Esmé voor pedicurebehandelingen en ben erg tevreden! Ze is erg professioneel en vakkundig. Ook mijn vriend is een tijdje geleden voor een pedicurebehandeling geweest en ook hij was erg tevreden. Sinds kort laat ik ook mijn wenkbrauwen bij Beauty Bistro harsen, ben altijd erg blij met het resultaat! En volgende week ga ik voor het eerst voor een schoonheidsbehandeling!

Heleen Klomp

Vakvrouwschap en een hele fijne balans tussen rust én persoonlijke aandacht. Mooie producten en een goede sfeer. Kortom, een cadeautje waar je heel lang van kan genieten!

Je bent één klik verwijderd van 

een verantwoord verzorgd uiterlijk...