Veilig, verantwoord, vegan

Bistro-beleving

One-Stop-Shop

Waarom Beauty Bistro?

 

Veilig - Verantwoord - Vegan

Wij van Beauty Bistro geloven in huidverbetering op een veilige en verantwoorde manier voor mens, dier en milieu. Alles wat wij doen, doen wij vanuit een eco- & vegan friendly visie. Een mooie huid mag natuurlijk nooit ten koste gaan van je gezondheid of onze mooie planeet.

Door gebruik te maken van 100% huidveilige vegan producten (met minimaal verpakkingsmateriaal) realiseren wij op een uiterst effectieve manier verantwoorde huidverbetering. Al onze producten zijn vrij van minerale oliën, parfums, conserveringsmiddelen en microplastics. Uiteraard zijn onze producten niet getest op dieren, maar wij gaan hierin nog een stap verder. Onze producten bevatten daarnaast absoluut geen dierlijke ingrediënten!

Bij Beauty Bistro werken enkel allround huidspecialisten met tevens een medisch pedicure-titel. Dit zijn de hoogst haalbare diploma's in onze branche. Gewapend met kennis maken wij een einde aan veel huidproblematieken.

 

De Bistro-beleving

Iedereen kent het gevoel wel van dat knusse restaurant van een vakantie. Zo'n plek waar je goede herinneringen aan hebt en waarvan je weet dat er een goede kaart aanwezig was. Waar je goede gesprekken hebt gevoerd en waar je tot rust of waardevolle inzichten kwam. Dat is exact het gevoel dat we jou bij Beauty Bistro willen geven. We noemen het de Bistro-beleving. Een plek waar je tegenover één vaste behandelaar zit aan de Bistro-tafel. Wij willen graag weten wie er aan de handen en voeten die wij behandelen vastzit!

 

One-Stop-Shop

Daarnaast hoef je niet voor iedere afspraak naar een andere plek. Sterker nog, je hoeft onze locatie niet eens te verlaten. Al onze behandelaars kunnen zowel de huid van het gezicht, lichaam, handen en voeten verzorgen. Een bezoek aan Beauty Bistro is naast verantwoord, gezellig en heerlijk ontspannen dus ook nog eens super efficiënt voor je agenda.

 

Huidhonger gekregen? Bekijk snel onze menukaart!

Ons team

Esmé

Eigenaresse

Georgiana

Schoonheidsspecialiste

 

Medisch pedicure

Marly

Allround schoonheidsspecialiste

Medisch pedicure

Kim

Allround schoonheidsspecialiste

Medisch pedicure in opleiding

Laura

Allround schoonheidsspecialiste

Medisch pedicure

Ons logo

3 redenen waarom onze nieuwe bedrijfsnaam en ons logo zo goed bij ons passen:
 
1)  Een bistro wordt ook wel een ‘petit restaurant’ genoemd. Dit is waar wij ons hele concept met een knipoog op aangepast hebben. Wij werken met een behandelmenu inclusief een allergenenkaart. Overzichtelijker, maar ook veel leuker dan een prijslijst met moeilijke vaktermen!
 
2) Een bistro set, je kent het wel: zo’n tafel met twee stoelen eraan. Dit is precies de sfeer die wij altijd nastreven. Je zit één op één met een behandelaar en er is naast de hulpvraag en de behandeling altijd ruimte voor een goed gesprek. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in de persoon die aan de handen of voeten vast zit 😉. Het contact met onze gasten is wat ons werk zo ontzettend leuk en afwisselend maakt.
 
3) Als laatste een persoonlijke note vanuit onze eigenaresse: ‘Mijn bedrijf is een verlengstuk van wie ik ben als persoon en waar ik voor sta. Veel van mijn bedrijfsideeën worden geboren in de "bistro" tijdens een etentje op het terras of in een restaurant. Mijn grote liefde voor eten en gezelligheid EN mijn passie voor het ondernemen in de beautybranche vinden elkaar in onze nieuwe bedrijfsnaam Beauty Bistro'.

Ons logo is een combinatie van tekst met een symbool. Het lettertype van onze naam is chique, maar wel transparant. Wij bieden high end huidverbetering en willen openheid uitstralen in onze communicatie.

Het symbool zijn twee gespiegelde B’s in een cirkel. De cirkel is een knipoog naar onze menukaart waarop ook de allergenen vermeld staan. Het blaadje is het symbool voor Vegan; precies wat we willen uitdragen.

pedicure schoonheid tilburg
pedicure schoonheid tilburg

Esmé slaat een nieuwe richting in: ‘We zijn de enige schoonheidssalon in Nederland die zo werkt’

Heb je toen je jong was een e-mailadres aangemaakt dat niet meer bij je past? Esmé van Esch – van Gorp (28) kent dit gevoel, maar in haar geval ging het om haar bedrijfsnaam. Nu haar bedrijf bijna tien jaar bestaat was het tijd voor verandering. “Mensen zeggen: ‘wauw, wat heb je er goed over nagedacht.'” Beauty by Esmé werd omgedoopt tot Beauty Bistro.

Beauty by Esmé is eerste vegan friendly schoonheidssalon van Nederland

Tijdens de tweede lockdown heeft Esmé van Esch-van Gorp het concept van Beauty by Esmé veranderd. Ze toverde haar bedrijf om tot de eerste vegan friendly pedicure- en schoonheidssalon van Nederland."Als kind en jong volwassene had ik veel last van huidproblemen zoals eczeem en acné", vertelt Van Esch-van Gorp tegenover Vegan Business. "Na veel research ben ik naast verantwoorde huidverzorging ook veganistisch gaan eten. Deze combinatie heeft mijn huid volledig terug in goede conditie gebracht...

pedicure schoonheid tilburg
pedicure schoonheid tilburg

Esmé maakt haar bedrijf vegan friendly: ‘Stereotype hippies met dreadlocks klopt niet!’

Voor Esmé van Esch- van Gorp van Beauty by Esmé waren de maanden in lockdown extra bijzonder. Ze beviel van haar eerste kindje, ging met zwangerschapsverlof en kwam vol frisse ideeën terug...

Film Lidi Toepoel genomineerd voor ‘Beste Nederlandse Korte Film’

In 2019 fungeerde de praktijk als decor voor de film 'Zoentjesdief'. Beauty by Esmé is trots mee te kunnen hebben werken aan dit project en feliciteert Lidi en haar crew met het fantastische resultaat!

pedicure schoonheid tilburg
pedicure schoonheid tilburg

Esmé begon haar bedrijf in een klein kamertje: ‘En toen explodeerde mijn salon ineens…’

27 december 2019

Het bedrijf van Esmé van Esch – van Gorp (27) is niet meer weg te denken uit Tilburg: al zeven jaar runt ze medisch pedicure- en schoonheidssalon Beauty by Esmé. De zaken gaan zo goed, dat ze moet uitbreiden. En dat terwijl ze ooit begon in een klein studentenkamertje van 18 vierkante meter. “Naast mijn bedbank stond de nageltafel, waar ik vrienden en familie behandelde. Al snel groeide mijn klantenbestand...”

Wat anderen over ons zeggen

Geruststellend & goede uitleg

Mijn zoon had last van zijn teen, we waren bang voor een ingegroeide teennagel. Marly nam de ongerustheid voor pijn bij de behandeling weg door rustig te werk te gaan en uitleg te geven. Gelukkig geen ingegroeide teennagel, wel goed advies gekregen hoe we de lichte ontsteking moeten aanpakken. - Fleur van der Burgt-Monteiro

Echt een aanrader!

Het was een super fijne ervaring. Georgiana was een schat van een mens, fijn om mee kennis te maken en we hebben 45 minuten heerlijk gekletst. Ook werd grondig meegekeken naar mijn voeten en werd er ook advies gegeven. Echt een aanrader! - Claire Voragen

Prettig & vakbekwaam

Prettig en wat nog belangrijker is vakbekwaam. Je krijgt niet alleen een prettige bejegening, maar ook een uitstekende behandeling. - Liesje Nooijen

Vriendelijk

Altijd vriendelijke ontvangst met een kopje koffie. Zeer tevreden over de behandeling. - Marloes Haans

Je bent één klik verwijderd van 

een verantwoord verzorgd uiterlijk...